Sydney woho

Vi har nu varit i Ayers Rock i fem dagar, och haft det väldigt bra och slappt. Vissa dagar 40 garder och sol, andra ösregn och åska (lyckas pricka in regnet även i öknen). Vi har sett själva stenen från långt håll i både soluppgång och solnedgång, och vandrat runt den vilket tog oss 3,5 timme i stekande sol. Också spelat otroligt mycket kort, lärt oss nya norska kortspel som vi kan lära er där hemma. Väldigt nöja med vår tid där!
 
Sedan bar det av till SYDNEY, och här ska vi stanna i tio nätter allt som allt. Bor på ett hyfsat hostel, men tyvärr har de inget luftkonditionering så sova är inte lätt. Många snälla människor dock! Vet ni vad vi gjorde idag? Var på IKEA!! Så sjukt bra. Åt köttbullar och kanelbulle, drack julmust, och köpte med lussebullar, knäckebröd och mer julmust hem<3 Nu har vi julstämning i kroppen! Ikväll ska vi äta mango och lussebullarna och kolla julkalendern, låter fint va?
FÖRRESTEN, inte alltid så lätt att höra av oss till er där hemma eftersom det inte är så ofta vi har internet... Så bli inte arga, speciellt inte du josefin! 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0